Участь в обласному фестивалі дитячо-юнацької творчості «Сузір’я талантів Київщини» - 2018

30 травня 2018 року в м. Бровари на території міського парку «Перемога» з метою відродження та популяризації національного фольклору й традицій Київщини, згуртування кращих творчих сил області відбувся обласний фестиваль дитячо-юнацької творчості «Сузір’я талантів Київщини» - 2018.

Організатори заходу: департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Фестиваль – це веселковий дивосвіт української сучасності та старовини. Майже всі учасники та гості фестивалю були одягнені у вишиваний одяг. Це було яскраве й колоритне дійство, яке об’єднало понад тисячу гостей та учасників з усіх регіонів Київщини.

Від Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання у фестивалі взяла участь Народна хореографічна майстерня «Мальва», керівник Круковська Оксана Олексіївна. На головній сцені фестивалю демонструвала свої таланти середня група колективу з композицією «Step by step».

Не залишилось осторонь фестивалю і Зразкове творче об’єднання «Дивосвіт», до складу якого входять гуртки: «Чарівні прикраси», керівник Матвєєва Лілія Вікторівна, «Рукоділля та цікаве дозвілля», керівник Антошевська Елеонора Олександрівна, «Майстерня подарунків», керівник Чернецька Наталія Віталіївна, «Чарівний завиток», керівник Шарик Наталія Олександрівна. Кращі дитячі творчі роботи були представлені на виставці виробів декоративно-вжиткового мистецтва «Славимо край, де народилися ми!».  

Педагоги разом зі своїми кращими вихованцями демонстрували майстер-класи: «Ліплення з полімерної глини», «Вироби з фетру», «Плетіння підкови з паперових трубочок», «Вишивка стрічками». Усі бажаючі мали можливість оволодіти частинкою майстерності та виготовити власними руками сувеніри, подарунки.

Відбулося справжнє свято творчості та талантів. Пишаємось, що мали можливість прийняти участь у такому грандіозному святі талантів всієї Київської області.

Чернецька Н.В.,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід