Участь у міському конкурсі дитячих та юнацьких малюнків до свята Покрови Божої матері, Дня Українського козацтва і Дня захисника України «Моя Україна»

Організаторами конкурсу є: управління освіти і науки Броварської міської ради, відділ культури Броварської міської ради. Конкурс проходив в рамках проведення у місті Бровари свята Покрови Божої матері, Дня Українського козацтва і Дня захисника України Бровари Дня Гідності та Свободи.

Мета конкурсу: сприяння духовному розвитку підростаючого покоління, виховання любові та поваги до ближнього, до України; формування високої національно-патріотичної свідомості й гідності, почуття відданості своїй державі; надання дітям можливості реалізації власних духовних творчих здібностей. Здійснення національно-патріотичного виховання дітей та молоді на прикладах мужності та героїзму учасників революційних подій в Україні у 2004, 20013-2014 роках, учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганський областях.

Від Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання прийняли участь вихованці:

  • Баско Аріна з роботою «Квіти миру»
  • Распутня Владислава з роботою «Нехай метелики спокійно літають», вихованці гуртка «Розфарбований світ», керівник Карпуніна Олена Олександрівна.

 

  • Ромашко Вікторія з роботою «Сімейний затишок»
  • Примак Ольга з роботою «Я - Україночка»;
  • Миринець Марк з роботою «Макове рідне поле»;
  • Бондар Тетяна з роботою «Голубе небо миру», вихованці гуртка «Чарівні фарби», керівник Бєлановська Олена Миколаївна.

Чернецька Н.В.,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід