У цей прекрасний день весни всі найкращі привітання

Нехай перший пролісок подарує вам ніжність!
Весняне сонце подарує тепло!
А березневий вітер подарує надію,
І щастя, і радість, і тільки добро!

Після сніжної зими, весна постукала у наше вікно теплими променями сонця, дзвінким співом птахів і ароматом квітів. Прихід весни – це важливе свято для багатьох народів світу. Українці теж здавна вітали один одного з настанням весни. Ця пора приносить натхнення,тепло, легкість і радість.

У Броварському навчально-виховному об’єднанні вже стало доброю традицією вітати один одного, матусь та бабусь із святом. Напередодні керівниками гуртків Центру позашкільної освіти були проведені майстер-класи по виготовленню різноманітних вітальних листівок та штучних квітів із сюрпризами.  Класні керівники та вихователі групи продовженого дня для учнів 1-6 класів ЗОШ І-ІІ ст. провели виховні заходи: виховні години, конкурсно-розважальні програми, свята. У Центрі розвитку дитини, у 1-х класах ЗОШ І-ІІ ст. вихователі та класоводи провели свята «Весна завітала у гості», на які були запрошені і батьки.

Учні 6 класу ЗОШ І-ІІ ст. та 10 класу Ліцею технологічного профілю підготували щирі привітання для жіночого колективу закладу. Вдячні глядачі слухали ліричні пісні, красиві вірші, дивилися на хореографічні композиції та циркові трюки. Сюрприз учням вдався, у їхню адресу неодноразово лунало «Браво!»

Зі святом весни, любі жінки! Усмішок, теплоти, яскравого світла, позитивних думок, незабутніх моментів, запаморочливих почуттів. Нехай удача, багатство і успіх поспішать у ваш дім, а весняні дні принесуть чудовий настрій!

 

Завідуюча організаційно-масовим відділом
Поплавська Вікторія Василівна

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід