Шевченкове вічне слово

З метою залучення учнів початкової школи до читання, формування почуття патріотизму та поваги і шани до творчості видатного українського письменника Т.Г.Шевченка та у зв'язку із 205-річчям від дня його народження, 6 березня 2019 року для учнів 3 класу було організовано спільний із міською дитячою бібліотекою  виховний захід «Шевченкове вічне слово».

Третьокласники з відповідальністю віднеслися до творчості великого українського письменника Т.Г.Шевченка та підготували виразне читання уривків поезій Кобзаря напам’ять.

 Бібліотекар абонементного відділу Купенко Люсана Анатоліївна та завідуюча бібліотекою Туник Віра Василівна познайомили учнів із книжковою виставкою творів Кобзаря «Слово, якому звучати вічно».

Також бібліотекар Бровко Олена Вікторівна ознайомила третьокласників із виставками абонементного відділу та презентувала відеофільм про дитинство Шевченка за творами українських письменників С.Васильченка та О.Іваненко.

На захід були запрошені колишні читачки бібліотеки Зайченко Вероніка та Кошарова Анна, які захопили учнів виразним читанням віршів Кобзаря та своїх власних поезій.

Такі люди, як Шевченко, є провідниками Божого провидіння, котрі пропускають через власну суть цей надприродній талант. Тарас робив це достойно, та віддав своє життя, як завдаток за свободу й кращу долю рідного українського народу. Тож пам’ятаємо і ніколи не забудемо відданого сина України.

 

Тетяна Поджара,
бібліотекар БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід