Європейський день мов у БНВО

18-22 вересня 2017 року для учнів 3, 5 класів ЗОШ І-ІІІ ст. БНВО, вихованців Центру позашкільної освіти та старшокласників Ліцею технологічного профілю вчителі іноземної мови Трофанчук Н.М. та Касимова М.О. до Єропейського дня мови провели «Дні спілкування англійською».

На заняттях вчителі ознайомили учнів з історією виникнення свята,  вказали важливість вивчення іноземних мов. В ігровій формі були проведені цікаві уроки під назвою «Do You Know English?», на яких школярі, використовуючи свої набуті знання та вміння, виконували різнорівневі завдання. У ці дні учні та гуртківці спілкувалися виключно англійською мовою не лише на заняттях, а й на перервах вдосконалювали свої вміння спілкуватися англійською.

Європейський день мов вважається традиційним святом у Європі з 2001 року. Він відзначається 26 вересня для підтримки розвитку мов і їх розмаїття.

Стандартом для сучасного європейця вважається володіння, як мінімум, двома іноземними мовами. Тому це свято закликає до викладання та вивчення іноземних мов, оскільки це шлях до взаєморозуміння між народами та державами. Учні та вихованці БНВО вважають себе справжніми європейцями, тому вивченню англійської мови приділяють належну увагу.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід