Із садочком ми прощаємось сьогодні

Ось і добігає до завершення навчальний рік. Багато подій відбулося в Центрі розвитку дитини, учасниками яких були найменші наші вихованці – дошкільнята. Вони приймали участь у внутрішніх заходах, показували відкриті заняття з математики, розвитку мовлення, грамоти, патріотичного виховання, профорієнтаційної роботи; брали участь у тижнях безпеки, здоров’я, дошкільника, Шевченківському тижні; вчилися бути чемними, дружними, ввічливими, поважати один одного та дорослих, а найважливіше, старалися бути успішними у своїх починаннях.

І як би хороше не було нашій малечі у стінах Центру розвитку дитини Броварського навчально-виховного об’єднання, завжди приходить час прощатися.

Найголовнішою подією та миттю прощання для вихованців групи «Малятко» стало випускне свято, яке урочисто відшуміло 24 травня 2016 року.

Випускники сміливо стали на стежину шкільного життя, про це вони співали у піснях, розповідали у віршах, показували у танцювальних композиціях. Дякували майбутні першокласники всім тим, хто забезпечував їхнє перебування в Центрі розвитку дитини, всім, хто вчив їх ставати розумними, кмітливими, мудрими, талановитими. Щирими словами вітали дошкільнят батьки, вони бажали своїм улюбленцям натхнення, жаги до навчання, з кожним днем вичерпувати з бездонної криниці знань нові відкриття для себе.

Тепло вітали  випускників заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Анатоліївна Гажала та методист Валентина Олексіївна Вальченко.  Разом з найкращими побажаннями вони вручили дітям дипломи випускника дитячого садочка та подарунки.

 

В.О.Вальченко,
методист з дошкільної освіти

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід