Інформація про проведення тижня права у Броварському навчально-виховному об’єднанні

Відповідно до плану заходів щодо проведення Всеукраїнського тижня права у Броварському навчально-виховному об’єднанні з 6 по 15 грудня 2017 року було організовано тиждень права.  У рамках тижня була проведена змістовна робота, яка сприяла підвищенню рівня правових знань учнів закладу. Проведені заходи охопили усі Центри БНВО:

  • 6-15 грудня у шкільній бібліотеці Поджара Т.А. створила виставку літератури «Знай та поважай свої права», яку мали змогу відвідати учні та вихованці закладу;
  • 6-14 грудня вихователі ГПД 1-3 класів ЗОШ І-ІІ ст. провели виховні години на тему: «Правова абетка». Як закріплення матеріалу учні намалювали малюнки відповідної тематики, з яких створили виставки;
  • 11-14 грудня класні керівники 1-3, 5 класів ЗОШ І-ІІ ст. провели відкриті уроки на тему: «Права дитини»;
  • 12, 13 грудня учні 1-3, 5 класів ЗОШ І-ІІ ст. переглянули кінофільм «Конвенція про права дитини»;
  • 11-15 грудня у Центрі розвитку дитини вихователі для дошкільнят провели «Тиждень прав дитини».

Слід зазначити, що правовиховна робота у БНВО проводиться постійно і спрямована на поглиблення правової освіти учнів і вихованців та попередження правопорушень серед неповнолітніх.

Сьогодні важливо, щоб кожна дитина знала свої права, щоб ці права стали цінністю, визнаною і державою, і суспільством. Рішення цієї задачі залежить від якісної роботи державних органів влади, освітніх установ, засобів масової інформації і всіх структур громадянського суспільства.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча відділом організаційно-масової роботи

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід