«На шляху до Соборності України»

В умовах сьогодення питання єдності набуває неабиякого значення, адже важливо відновити територіальну цілісність України!

З 20 по 22 січня 2020 року з нагоди Дня Соборності України та виховання почуття патріотизму і гордості за свою державу у Броварському навчально-виховному об’єднанні було проведено різноманітні тематичні заходи.

Для учнів 1– 4 класів організаційно-масовим відділом було проведено флешмоб «Українці єдині». Діти та педагоги створили «Живий ланцюг єдності» та заспівали всі разом Гімн України.

Класними керівниками 5 – 7 класів було проведено виховні бесіди на теми: «Україна – соборна держава» та «Соборна Україна: від ідеї до життя».

Учні 11 класу переглянути фільм, знятий у 2011 році, «Свято Злуки. Політика пам’яті» та разом з класним керівником організували «Живий ланцюг», поділившись святковими побажаннями для своєї країни.

Для учнів 11 класу бібліотекарем було проведено огляд виставки літератури «На шляху до Соборності».

Проведені заходи дають учням розуміння того, що єдність – це сила, яка допомагає розбудовувати вільну, незалежну, демократичну Україну, якою будуть пишатись наші нащадки.

 

Шляхтиченко І.В.,

педагог-організатор

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід