«Тих днів не змовкне слава» до Дня Пам’яті та Примирення

8 травня  Україна відзначає День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Для кожного з нас ці дні – символ героїчного минулого, вшанування подвигу українського народу в боротьбі за свободу.

З 8 по 12 травня 2023 року для здобувачів освіти Броварського ліцею № 11 були проведені заходи присвячені Дню пам’яті та примирення.

Для учнів 1-4 класів були проведені бесіди – «Не згасити пам’яті вогонь», «День пам’яті і надії», «Воїн крізь віки», «Збережемо пам'ять про подвиги». З учнями 5-9 класів був проведений урок мужності «У моїй родині був солдат». Багато говорили про події тих часів а наприкінці за допомогою відео-інтерв’ю учні познайомилися з воїном, солдатом з Вінничини Леонідом Бадзимою, який є дідусем Мацюка М.О.

Друга світова війна була страшним лихом для України, яка понесла внаслідок цього надзвичайні людські втрати, зазнала руйнування тисяч міст і сіл. Нажаль, і сьогодні  мирне населення по всій території України зіткнулося з новою повномасштабною війною. Ми пам’ятаємо уроки минулого, і саме це дає нам наснаги сьогодні захищати неньку Україну від рашистського окупанта. Велика шана та низький уклін мужнім захисникам та захисницям рідної землі!

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

 

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід