«Хай буде мир в усьому світі»

Мир на землі – це затишок і тиша,
Це сміх дитячий і душі політ!
Коли поет чарівні вірші пише
Про незвичайний, дивовижний світ.

 

З 19 по 21 вересня 2018 року до Міжнародного дня миру, який відзначається 21 вересня з 1968 року, у Броварському навчально-виховному об’єднанні з метою формування в учнів прагнення жити в мирі і злагоді, розуміння єдності та цілісності України, виховання почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, розвиток уміння аргументовано відстоювати власні погляди і позиції, розуміння власної причетності до подій, які відбуваються в Україні та світі класними керівниками та вихователями ГПД ЗОШ І-ІІ ст. було проведено виховні заходи відповідної тематики.

За допомогою педагогічних методів та прийомів в учнів були закріплені  поняття від яких залежить мир – це «дружба», «взаємодопомога», «взаєморозуміння», актуалізоване гармонійне світосприйняття, встановлення позитивних стосунків, усвідомлення дітьми, що кожна людина доросла чи зовсім маленька здатна творити добрі справи.

Цей важливий день – Міжнародний день миру проголосив папа римський Павло VI. Можливо, саме тому, що свято було «створене» священником, основною думкою цього дня є теза: «Пробач, і ти отримаєш мир». Символом міжнародної солідарності всіх людей світу є дзвін миру. Його було відлито з тих монет, які пожертвували діти всіх континентів.

В світлі останніх подій українцям, разом із усім світом, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб діти ходили до школи і  посмішки завжди були на їх обличчях.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід