Вогонь скорботи в серці навіки

Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Там багато сторінок вписано кривавими і чорними кольорами. Такими днями були для українського народу роки голодомору.

Разом із усім народом нашої держави ці дні стали скорботними для  учнів, вихованців та педагогів Броварського навчально-виховного об’єднання. З  23 по 27 листопада 2015 року в закладі проходили виховні заходи до Дня пам’яті жертв голодоморів.

Напередодні пам’ятної дати було зібрано бібліотекарем Поджарою Т.А. тематичну папку «Пам’яті жертв голодоморів в Україні», а також у бібліотеці протягом тижня діяла виставка-реквієм «Тільки пам’ять не сивіє», яку мали змогу оглянути вихованці та старшокласники БНВО. Класний керівник Ігнатюк Т.І. для учнів Ліцею технологічного профілю провела виховну годину на тему: «Відродження України. Історичний аспект». Вчитель історії Шляхтиченко І.В. для старшокласників Ліцею БНВО провела урок пам’яті «Голодомор 1932-1933 рр. як величезна трагедія українського народу», який  довів в котрий раз усім присутнім, що ці події в Україні були не «стихійним лихом», а зумисне підготовлений геноцид проти українського народу. Завідуюча організаційно-масовим відділом Поплавська В.В. провела тематичну бесіду, на завершення якої учні мали змогу переглянути  кінофільм «Голод – 33». Для учнів Центру професійної освіти БНВО та учнів 1 класу ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО Поплавська В.В. провела бесіду із презентацією на тему: «Голодомор 1932-1933 рр. – геноцид українського народу». 28 листопада о 16.00 год.  учні та педагоги БНВО із своїми родинами приєднаються до Всеукраїнської акції «Запали свічку!» і разом із усім українським народом будуть сумувати за невинними жертвами голодомору 1932-1933 р.р.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча  організаційно-масовим відділом 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід