Героям України – слава!

До дня Захисника України з метою вшанування мужності та героїзму, захисників незалежності і територіальної цілісності, військових традицій українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві у Броварському навчально-виховному об’єднанні було заплановано та проведено ряд заходів:

10 жовтня 2017 року вчитель захисту Вітчизни Постолюк В.М. для учнів 11 класу провів урок мужності на тему: «Воїн крізь віки»;

10 жовтня 2017 року вчитель історії  Шляхтиченко І.В. для учнів 5 класу провела урок історії на тему: «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України»;

10 жовтня 2017 року в актовій залі БНВО відбулася зустріч учнів 3 та 5 класів ЗОШ І-ІІ ст. і учнів 11 класу Ліцею технологічного профілю БНВО з Станіславом Дмитровичем Мальцем – радником міського голови з питань АТО. Під час зустрічі учасник бойових дій поділився своїми спогадами, запропонував переглянути документальні фільми про буремні події на Сході України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих. Директор БНВО Ткачук І.О. висловила подяку шановному гостеві, а учні стоячи аплодували.

День Захисника України – це свято мужнього воїна і визволителя, прекрасного сім’янина і продовжувача роду, порадника і друга. А ще 14 жовтня в Україні святкують Покрову – це велике народне свято. Для нас, українців, це свято християнське і національне, воно символізує зв’язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще й як день українського козацтва. У кожного сучасного воїна присутній дух козака, борця за волю і незалежність свого народу.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід