День капелюха у Броварському ліцеї № 11

14 лютого 2024 року в Броварському ліцеї №11  відбувся надзвичайно захопливий та веселий день – День капелюха. Всім учасникам освітнього процесу було запропоновано створити та одягнути свій унікальний капелюх. Кожен учень та кожен клас мав  можливість продемонструвати  свою творчість та креативність. Багато капелюхів було виготовлено власноруч з різноманітних матеріалів.

Одним із головних акцентів Дня капелюха була виставка креативних капелюхів, яка вразила усіх присутніх своєю різноманітністю та оригінальністю. Кожен клас ліцею витратив значний час та зусилля для створення унікальних творінь. На виставці можна було побачити неймовірне різноманіття стилів - від класичних та елегантних моделей до екстравагантних та фантастичних.

Під час виставки проводилось таємне голосування з метою  визначення найкращого капелюха. Всі учасники були відзначені грамотами та подяками.

День капелюха виявився заходом, який об’єднав творчість та веселощі. Учасники та гості залишилися під враженням від креативності та оригінальності представлених капелюхів. Святкова атмосфера та невичерпна енергія зробили цей день незабутнім.

 

Олена  Ромашко, педагог-організатор                        

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід