Екскурсія вихованців Центру позашкільної освіти до музею БНВО

Традиційно із року в рік для новоприбувших вихованців Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання керівники гуртків проводять екскурсії по гуртках Центру позашкільної освіти, а також обов’язково відвідують музей нашого закладу.

Так і цього навчального року 10 вересня 2015 року  для  всіх дітей, які вперше завітали до нашого закладу, було організовано екскурсію до музею БНВО, в ході якої  діти мали змогу ознайомитися із мережею гуртків, які працювали та працюють у навчальному закладі, із різними видами декоративно-ужиткової діяльності.

Методист з профорієнтаційної роботи Кисіль С.В. відповідно до плану профорієнтаційної роботи БНВО на 2015-2016 н. р. ознайомила вихованців із світом професій, детально зупинилася на професіях манікюрника, кондитера, кухаря, перукаря, візажиста, водія. Наголосила, що саме ці професії діти можуть здобути в нашому закладі під час навчання у старших класах.

Після екскурсії спостерігалося пожвавлення серед дітей, було помітно, як загорілися іскри в очах, адже  стільки всього цікавого вони дізнаються, відвідуючи гурточки, та стільки всього прекрасного навчаться робити власними руками.

 

Чернецька Н.В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід