Екскурсія учнів до 21 Державної пожежно-рятувальної частини міста Бровари

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності та підготовки до Дня цивільного захисту 22.04.2015 учні 10-А та 10-Б класів Ліцею технологічного профілю БНВО побували на екскурсії в 21 Державній пожежно-рятувальній частині м. Бровари.

В актовій залі частини лейтенант служби цивільного захисту, заступник начальника ДПРЧ Карпенко Сергій Григорович ознайомив учнів з роботою пожежника, надав інформацію про заклади, в яких можна отримати дану спеціальність, продемонстрував спорядження та запропонував бажаючим одягнути обладунки рятувальника. Хлопці скористалися такою можливістю. Також учні побували в черговій частині, до якої надходить інформація з міста Бровари та частини Броварського району.

Потім всі спустилися до ангару, де Карпенко С.Г. детально розповів про види пожежних автомобілів, їхні функції та комплектації. Учні мали змогу побувати в кабінах цих машин.

На завершення лейтенант служби цивільного захисту, інспектор групи запобігання надзвичайним ситуаціям Кравець Станіслав Володимирович продемонстрував учням інформаційні стенди, особливу увагу звернув на куточок, присвячений пожежникам-героям, які першими взяли участь в локалізації пожежі на ЧАЕС в 1986 році.

Екскурсія була інформаційно насиченою та цікавою. 

 

Ігнатюк Т.І.,
класний керівник

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід