Заходи з культурно-освітньої та спортивної роботи з 15 по 23 червня 2023 року

15 червня 2023 року вихованці Броварського ліцею № 11 відвідали місто професій «KidsWill» (м. Київ). Там діти знайомилися з різними професіями та із задоволенням  виконували, передбачену завданнями, роботу. В місті професій вихованці відчули себе поліцейськими, журналістами, пожежниками, будівельниками, кур’єрами «Нової пошти», працювали на фермі, у супермаркеті.

16 червня 2023 року  відбувся тематичний день «Пірати Тихого океану». Діти малювали піратські прапори та вигадували собі піратські імена. Під час під час квесту вигадали назву кораблів, сформували екіпаж. Для кожного екіпажу була карта з пошуку «Скарбів Капітана Флінта». А на загальному післяобідньому зборі відбулись змагання з перетягування канату, «дикі танці» та конкурс капітанів.

19 червня 2023 року пройшов день «Пригоди юного туриста». Для дітей був організований похід до Центру національно-патріотичного виховання (м. Бровари). Діти спробували проходити смугу перешкод, вчилися стріляти у тирі та складати намет.

20 червня 2023 року у ліцеї був «Казковий день». Діти разом із вихователями готували концертну програму – інсценізацію українських казок. На післяобідньому загальному зборі було проведено фестиваль казки. Вихованці разом презентували казки – «Вовк і семеро козенят», «Лисиця і рак» «Рукавичка» та «Зайчикова хата». По завершенню фестивалю - відгадували загадки від Червоної Шапочки та танцювали із казковими героями.

21червня 2023 року відбувся «День журналіста». Вихованці  відвідали дитячий естетико-натуралістичний центр «Камелія» та пожежну частину     (м. Бровари). Мали можливість взяти інтерв’ю у працівників закладів, щоб пізніше презентували свої випуски новин з розповідями про проведений день.

22 червня 2023 року відбувся тематичний день «День Нептуна». Діти під час бесід дізнались хто такий Нептун  і як його вшановують у різних куточках світу. Після бесіди у закладі розпочалися «Аква Бої». На загальному післяобідньому зборі, відпочивши після водяних розваг, до вихованців завітав сам Нептун, Русалки та Медуза. Діти їх розважали танцями, віршами, загадками, разом брали веселих конкурсах.

23 червня 2023 року - завершення культурно-освітньої та спортивної роботи під час літніх канікул у Броварському ліцеї № 11. Вихованці з ностальгією виконали ранкову руханку, а після сніданку відбулося урочисте закриття Малих олімпійських ігор. Всі команди нагороджені кубками за командні досягнення.  

На початку організації заходів дітей було вмотивовано на активну участь у заходах – за перемогу, участь, образ в межах дня  діти отримували заохочення – «Успішки». В останній день організована ярмарка дала можливість витратити всі зароблені «Успішки».

На післяобідньому фінальному заході пройшов фестиваль талантів до якого вихованці дуже готувались протягом усіх попередніх днів! 

 

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий організаційно-масовим відділом

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід