Заходи з культурно-освітньої та спортивної роботи з 3 по 5 червня 2024 року

3 червня 2024 року  ранок у ліцеї розпочався з зустрічі дітей, які братимуть участь у заходах з культурно-освітньої та спортивної роботи під час літніх канікул. Вихователі формували групи, які протягом дня вигадували собі назви, малювали плакати з емблемами, готували пісні і танці які на післяобідньому національно-патріотичному святі «Моя Україна, я – твоя мала частина!» були презентовані.

Також у перший день було проведено квест «Щасливе дитинство», діти рухалися по творчими, спортивними та патріотичними станціям, виконуючи різноманітні завдання.

4 червня 2024 року вихованці відвідали Броварський міський культурний центр «Прометей», де із задоволенням переглянули фільм «Чарлі та шоколадна фабрика».

Після перегляду відбулося відкриття «Малих Олімпійських Ігор», проведено ряд спортивних естафет та змагань для усіх вихованців.

5 червня 2024 року вихованці відправилися у цікаву та пізнавальну подорож,  ознайомились з природним довкіллям рідного краю, звернули увагу на неповторність краси української природи, на розмаїття барв. Діти познайомилися з історією створення парку природи «Беремицьке», що є справжньою перлиною Чернігівського Полісся. Всі пригадали правила поведінки в парках та заповідниках.

Діти отримали багато нових знань про природу та екологію. Поїздка до парку «Беремицьке» стала чудовою можливістю для активного відпочинку на природі.

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід