Заходи з культурно-освітньої та спортивної роботи з 8 по 14 червня 2023 року

8 червня 2023 року вихованці Броварського ліцею № 11 відвідали Музей води у місті Київ. Діти дізналися, що вода є життєво важливим ресурсом, необхідним для всіх форм життя на Землі. Незважаючи на те, що планета Земля на 70% покрита водою, лише дуже обмежена кількість цієї води доступна для використання людством.

9 червня 2023 року проводились заходи в рамках тематичного дня чаклунів. Всі вихованці прийшли до закладу у різноманітних чаклунських костюмах. На післяобідньому загальному заході відбулося дефіле –презентація костюмів та конкурси. Зокрема, конкурс на «найзловісніший» голос, «найжахливіша» посмішка, спортивні перегони на мітлах та приготування «чаклунського зілля».

12 червня 2023 року тематичний день «Пізнайко в світі науки». Діти знайомились з такими науками як фізика, хімія та біологія. Брали участь у проведенні різноманітних експериментів, опановували роботу з мікроскопом. На післяобідньому загальному заході відбулось цікаве хімічне шоу після якого у дітей залишись надзвичайні емоції.

13 червня 2023 року – «День СУПЕРвожатого». Протягом дня діти та вихователі готували концертну програму. Під час гурткової роботи змогли підготувати необхідні реквізити для виступу. На післяобідньому загальному заході було проведено фестиваль «СУПЕРвожатий». Вихованці разом з педагогами презентували пісні, танці та свої здібності в акторській майстерності. На завершення був проведений танцювальний батл між вихованцями.

14 червня 2023 року діти відвідали Броварський міський культурний центр «Прометей». Переглянули мультфільм «Сімейка Крудсів». Діти отримали багато позитивних вражень від перегляду. На загальному заході пройшов фестиваль української пісні і танцю. Вихованці презентували кліпи на українські пісні, співали у дружньому колі та жваво танцювали.    

 

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий організаційно-масовим відділом

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід