Зустріч з Героями

11 жовтня 2023 року для учнів Броварського ліцею № 11 була організована зустріч представниками ТРО, учасниками бойових дій у «гарячих точках» нашої країни.

Готуючись до зустрічі, в рамках проєкту «Готові до спротиву» (художній керівник – відомий український режисер Ахтем Сеітаблаєв) учні 5-9 класів під час виховних годин у класах переглядали фільм. Цикл документальних фільмів, що відображають історію становлення Сил територіальної оборони, відкриває «Фільм перший. 114 бригада ТРО ЗСУ», де відтворено героїзм і мужність бійців ТРО, які захищали від російської агресії Київську область.

Наші гості розказали учням про жахливі реалії війни, показали безліч фотографій, зроблених на передовій, та фото вже загиблих у бою героїв, розповіли про перебування у полоні та разом з дітьми хвилиною мовчання згадали кожного полеглого побратима.

Діти разом з батьками та вчителями також підготували подяку для наших воїнів та зібрали у пакунки все найнеобхідніше, щоб відправити це на передову. Пакунки з подарунками, продуктами харчування, засобами гігієни, оберегами, дитячими листами та малюнками, а також прапор, підписаний учнями, вже відправилися до наших захисників.

Дякуємо нашим воїнам! Бережіть себе! Слава Україні! 

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід