Конкурс «Слово Кобзаря»

13 березня 2019 року в Броварському навчально-виховному об’єднанні в бібліотеці закладу пройшов конкурс читців «Слово Кобзаря» приурочений 205-й річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка.

В конкурсі взяли участь учні 1-4 класів, у двох вікових категоріях (молодшій та середній). 11 та 12 березня 2019 року класні керівники провели виховні години, на яких визначили по два представники від класу для участі у конкурсі. З 1-А класу взяли участь Федорченко М. та Заболотна Вікторія, з 1-Б класу – Баранова А. та Степаненко З., з 2 класу – Ярош А. та Прядка Д., з 3 класу – Зайцев Д. та Загоруйко К., з 4 класу – Ващенко М. та Степаненко Д.

На розгляд журі школярі представили такі твори Т.Г. Шевченка: «Тече вода в синє море», «Заповіт», «Думи мої, думи мої…», «Тече вода з-під явора», «Світає, край неба палає», «Село», «Сон», «Садок вишневий коло хати», «Реве та стогне Дніпр широкий». Всі конкурсанти старанно готувалися до конкурсу, тому і показали високі результати та продемонстрували свої декламаторські здібності.

У молодшій віковій категорії перше місце виборола Федорченко М. (1-А кл.), друге місце - Заболотна Вікторія (1-А кл.), Степаненко З. (1-Б кл. ), Ярош А. (2 кл.), третє місце - Баранова А. (1-Б кл. ), Прядка Д. (2 кл.).

У середній віковій категорії перше місце вибороли Зайцев Д. (3 кл.), Ващенко М. (4 кл.), друге місце - Загоруйко К. (3 кл.) та Степаненко Д. (4 кл.).

Бажаємо юним конкурсантам подальших успіхів та нових звершень!

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід