Нам пора для України жити

Козаччина – доба небаченого піднесення народного духу, доба видатних державних, військових, церковних та культурних діячів – будівничих національної державності, які уславили Україну, зробили її знаною в усьому світі.

12 жовтня 2017 року для учнів 1 класу були проведені заходи, які ознайомили школярів з життям козаків, їхнім побутом, боротьбою з ворогами, дозвіллям у вільний час.

Класний керівник В.О.Вальченко підготувала виховну годину на тему «Нам пора для України жити», на якій за допомого відеоролика «Дітям про козаків» розповіла учням, що козаки – це перші українські воїни, які боронили Україну від завойовників, що вони були вільними та незалежними людьми, що будували укріплення, які називали січами, а згодом об’єднали у одну велику Запорізьку Січ, що своєю покровителькою вважали Покрову, свято якої відзначають 14 жовтня. Саме в цей день святкують День захисника України.

Вихователь групи продовженого дня О.О.Степанова провела для першокласників козацькі розваги, на яких учні показали свої вміння працювати командою, спритність, швидкість, влучність, вміння дружити, поважати один одного. Також підготувала запитання для кожної з команд про життя та побут козаків, на які учні відповідали без коливань та правильно.

Наприкінці заходу всі першокласники отримали грамоти з почесним званням «Діти козацького роду».

Сподіваємося, що славні нащадки козаків, наші діти, нестимуть славу та значимість козацького роду через віки. У майбутньому стануть непереможними захисниками України-неньки!

 

В.О.Вальченко,
вчитель 1 класу БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід