Проведення виховного заходу «Дзвони Чорнобиля»

23 квітня 2015 року завідуюча організаційно-масовим відділом Поплавська В.В. для учнів 10-х класів Ліцею технологічного профілю БНВО провела акцію пам’яті «Дзвони Чорнобиля». Метою заходу було показати старшокласникам чорнобильську аварію, як найбільшу техногенну катастрофу не лише XX ст., а взагалі в історії людства, навести цифри людських та народногосподарських втрат України, показати наслідки катастрофи у майбутньому, показати проблеми захоронення радіоактивних відходів подолання головних умов подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Виховати в школярів почуття співчутливості, стурбованості кожного за все, що відбувається навколо, вчити сприймати чужу біду, чужий біль як власний, прищеплювати любов до рідного краю.

Більш детально ознайомитися із подіями, які відбувалися в ті далекі 1986 роки допоміг перегляд документального фільму «Чорнобиль». Хвилиною мовчання всі учасники акції вшанували пам’ять героїв, котрі ціною свого життя тушили пожежу, розчищали четвертий блок станції,будували саркофаг. Доповнювали захід і поетичні твори, які декламували учні.

На завершення виховного заходу  учні пограли у гру «Мікрофон» і дали відповіді на важливе запитання: «Які ж уроки дав нам Чорнобиль?».

На передодні заходу учні відвідали пожежну частину міста Бровари, а також побували біля пам’ятника ліквідаторів ЧАЕС.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід