Проведення заходів з відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дня пам’яті та примирення у Броварському навчально-виховному об’єднанні

З метою відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дня пам’яті та примирення, сприяння духовному, культурному, патріотичному вихованню дітей у Броварському навчально-виховному об’єднанні протягом травня 2015 року було проведено ряд виховних заходів:

З 5 по 8 травня 2015 року дошкільнятам Центру розвитку дитини вихователем Петрушкевич С.А. було проведено тематичні бесіди «Ми пам’ятаємо цей день…».

З 5 по 8 травня 2015 року керівниками гуртків художньо-естетичного напряму Центру позашкільної освіти Карпуніною О.О. та Зайцевою А.Ю. було організовано виставку малюнків «Під мирним небом України».

З 5 по 8 травня 2015 року бібліотекарем Поджарою Т.А. була підготовлена  та презентована виставка художньої літератури «Українські письменники про події 1939-1945 рр.».

6 травня 2015 року заввідділом організаційно-масової роботи Поплавською В.В. для вихованців декоративно-ужиткового напряму Центру позашкільної освіти було проведено бесіду «День пам’яті та примирення».

7 травня 2015 року заввідділом організаційної-масової роботи Поплавською В.В. для старшокласників Центру професійної освіти було підготовлено, переглянуто та обговорено відеосюжети «І знову пам’ять жива…».

7 травня 2015 року вихованці гуртка «Дивослово» (керівник Поджара Т.А.) підготували для своїх ровесників виховний захід «Тільки пам’ять не сивіє…».

8 травня 2015 року вчителем історії Шляхтиченко І.В. було проведено урочисту лінійку «1939-1945, Пам’ятаємо! Перемагаємо!», на якій вшанували пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни, учасників АТО хвилиною мовчання.

У квітні-травні 2015 року у бібліотеці БНВО бібліотекарем Поджарою Т.А. було створено постійно діючу експозицію «Герої не вмирають», яку мали змогу відвідати учні та вихованці закладу.

Протягом травня 2015 року старшокласники Ліцею технологічного профілю беруть участь у Всеукраїнській акції «Лист пораненому».

 

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

Відео: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід