Профілактичні заходи до Всесвітнього дня психічного здоров’я

У період з 7 по 13 жовтня 2021 року психологічною службою Броварського навчально-виховного об’єднання були проведені заходи до Всесвітнього дня психічного здоров’я, який відзначається щорічно 10 жовтня.

Професія педагога належить до так званих емоційно- та енергозатратних професій. Саме тому серед членів педагогічного колективу проводилася діагностична робота, що дає змогу визначити актуальний стан самопочуття, активності та настрою. Узагальнені результати дослідження будуть враховані при тренінговій роботі.

Із вихованцями Центру розвитку дитини проводилися заняття на розвиток емоційної сфери та вправи на релаксацію. Серед учнів молодшої та середньої школи проводилися заходи на актуалізацію у дітей гармонійного світосприйняття, пропонувалися для роботи проективні діагностичні методики «Вулкан», «Не дай людині впасти» тощо. Результати спостереження за роботою здобувачів освіти будуть використані у процесі навчальної та просвітницько-профілактичної роботи.

Для батьківського та педагогічного колективу, а також для усіх відвідувачів сайту нашого закладу була зроблена публікація щодо технік, які можуть допомогти стабілізувати психологічний стан людини (публікація від 10 жовтня, з якою можна ознайомитися за посиланням: http://bnvo.com.ua/node/3358.

Бережіть себе та своїх рідних!

 

Ганна Андрющенко,
практичний психолог

Катерина Новацька,
практичний психолог, соціальний педагог

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід