Розважальна гра-квіз «У світі професій»

З метою підвищення обізнаності учнів про різноманітні професії та їх важливість у суспільстві, 12 квітня 2024 року для учнів 5-9 класів в Броварському ліцеї № 11 була проведена розважальна гра-квіз «У світі професій».

Спершу команда кожна команда презентувала обрану професію, зокрема 5 клас – «Лікарі», 6 клас – «Журналісти», 7 клас – «Перевертачі пінгвінів», 8 клас – «Сапери-мінери», 9 клас – «Аніматори». Виступи кожної команди були яскраві, емоційні та креативні.

Після виступу команд почалася гра, яка складалася з 4 раундів: 1. «База», 2. «Ого!», 3. «Шооо?», 4. «Пан або пропав».  Питання гри були підібрані відповідно до вікової категорії,  враховуючи широкий спектр професійних сфер. Для того, щоб глядачі не засумували, поки журі підбивало підсумки конкурсів,  ведучими були проведені цікаві інтерактиви.

Квіз показав, що більшість учнів мають достатнє розуміння різноманітних професій, але деякі аспекти все ще потребують додаткового вивчення. Гра на тему «У світі професій» допомогла розширити знання учнів та сприяла вибору майбутньої  професії, з урахуванням їх інтересів та здібностей.

 

Подяка в підготовці до квізу висловлюється Світлані Птусі, Михайлу Мацюку та класним керівникам 5-9 класів.

 

Олена Ромашко, педагог-організатор

 

 

 

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід