Свято зі сльозами на очах

7 травня 2018 року в актовій залі БНВО завідуючою організаційно-масовим відділом Поплавською В.В. та бібліотекарем Поджарою Т.А. було проведено виховний захід: «Тих днів не змовкне слава» до Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

День пам'яті та примирення – пам'ятний день в Україні, який відзначають 8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини (цю подію прийнято розглядати як символ перемоги над нацизмом). Відповідно до указу Президента України, підписаного 2015 року, метою виховного заходу стало відзначення мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, видатного внеску Українського народу у перемогу Антигітлерівської коаліції, вшанування пам'яті жертв Другої світової війни, виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави, шанобливого ставлення до старшого покоління, вшанування пам'яті тих, хто загинув у роки війни.

У патріотичному заході «Тих днів не змовкне слава» взяли участь вихованці літературного гуртка «Дивослово» (керівник Поджара Т.А.) та учні 3 класу ЗОШ І-ІІ ст. БНВО.

Вихованці гуртка «Чарівні прикраси» (керівник Матвєєва Л.В.) Центру позашкільної освіти виготовили із фетру красиві символи цього дня – «червоні маки», які із великим задоволенням почепили на груди учасники заходу.

Нехай же білим голубом лине у вись глибока сердечна вдячність тим, хто дарував і дарує нам щастя відчути мирний, щасливий весняний подих Перемоги. Ми свято віримо, що Україна здобуде перемогу і сьогодні, адже великою ціною усім дається мирне життя.

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід