Спортивно-розважальна гра-квест «Ми козацького роду»

З метою виховання любові до рідного краю, історії українського народу та розвитку інтелектуальних і спортивних умінь учнів 12 жовтня 2020 року бібліотекарем закладу для учнів 6 класу ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО було проведено спортивно-розважальну гру-квест «Ми козацького роду» до Дня українського козацтва та Дня захисника України.

Шестикласники в ігровій формі повторили свої знання з історії України та української літератури, а також проявили спритність та кмітливість у виконанні спортивних та інтелектуальних завдань. Команди «Соколи» та «Яструби» підтвердили гідне звання нащадків козацького роду.

Українське козацтво надзвичайно цікаве та важливе явище в історії як країни так і світу. Козаки дивували та захоплювали, надихали митців на створення світових шедеврів, берегли рідну культуру та звичаї.

Козаки були не просто вояками, бо відзначалися силою, мужністю, розумом. Однією з важливих переваг козаків, окрім сили, зброї та неперевершеної бойової майстерності були хитрість та неабияка кмітливість.

 

Тетяна Поджара,
бібліотекар

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід