Урок мужності «Партизанська звитяга»

З метою розширення знань старшокласників про партизанський рух в Україні у роки Другої світової війни, про імена героїв, які віддали своє життя на захисті нашої батьківщини та з метою виховання почуттів патріотизму, гуманності, любові до України та шани тим, хто боровся і бореться за рідну землю 21 вересня 2016 року для учнів 10-11-х класів Ліцею технологічного профілю БНВО бібліотекарем Поджарою Т.А. було проведено урок мужності «Партизанська звитяга», присвячений 75-й річниці початку партизанського руху в Україні у роки Другої світової війни.

Вихованці літературного  гуртка «Дивослово» ознайомили учнів з історією початку партизанського руху в Україні у роки Другої світової війни, з подіями, що відбувалися на території Броварщини у ці буремні роки, з подвигами підпільників та партизан.

Кожен з присутніх погодився зі  словами: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте, ніхто на попіл не згорів» і вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

Пам’ять про ті події багата історіями героїчних подвигів, і нам слід пишатися, що багато з них належать і нашим землякам-броварчанам.

 

Поджара Т.А.,
бібліотекар БНВО, керівник гуртка «Дивослово»

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід