Челендж «Посади і збережи дерево»

Міжнародний день Землі – це своєрідна масштабна акція, спрямована на привернення уваги всіх людей до існуючих проблемам нашої планети. Більшість з них стосуються питань охорони навколишнього середовища, глобального потепління, збереження рослинності на планеті тощо. У зв’язку з цим одним з основних заходів цього свята вважається озеленення вулиць, міст, країн…

Учні Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Броварського навчально-виховного об’єднання долучилися до людей, які дбають про планету та навколишнє середовище і в умовах карантину вирішили почати із власних осель, тому організували челендж «Посади і збережи дерево». В результаті так захопилися озелененням власних дворів, що садили не тільки дерева, а й  картоплю, сіяли редиску, петрушку, цибулю, доглядали за рослинами у теплиці.

День народження Землі – це день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем. Учні нашого закладу вирішили у такий доступний для них спосіб зробити свій невеликий вклад до вирішення проблем довкілля.

 

Вікторія Поплавська,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід