Шевченкове вічне слово

З метою виховання любові до Батьківщини, шани та поваги до творчості видатного сина України Т.Г.Шевченка 11 березня 2021 року для учнів 6-7 класів було проведено виховний захід «Шевченкове вічне слово».

На святі усі присутні повторили основні події із життєвого шляху Кобзаря. Учні 7 та 6 класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО виконали інсценізації про деякі моменти із життя поета: «Розмова Тарасика з матір’ю», «Тарасик-пастушок», «Зустріч Шевченка із селянами». У виконанні учнів 6 та 5 класів прозвучали вірші Великого Кобзаря: «Мені однаково…», «Думка», «Заповіт», «Сон (на панщині пшеницю жала)», «Сонце заходить…».

Творчість Шевченка відома у всьому світі, перекладена більше ніж на 100 мов світу, тому берегині рою «Козацька слава» показали свої знання, декламуючи вірші англійською мовою.

Також вихованці рою «Козацька слава» виконали пісню на слова Шевченка «Зоре моя вечірняя» та на завершення свята сучасну українську пісню «Україна – це ми».

Пізнавати Шевченка – це працювати до сьомого поту й наближатися до торжества добра над злом, очиститися духовно й морально.

Думаймо про Шевченка, живімо Шевченком, продовжуймо його безсмертя в собі та в діях наших!

 

Тетяна Поджара,
бібліотекар БНВО

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід