«Капітан і Попелюшка – шлях до успіху»

12 березня 2015 року в МКЦ «Прометей» за сприяння міського голови Ігоря Васильовича Сапожка в рамках програми «З турботою про кожного» проведено міський конкурс для старшокласників «Капітан і Попелюшка – шлях до успіху».

Історія проведення конкурсу бере свій початок ще у минулому столітті (1999 р.). У цьогорічній конкурсній програмі взяли участь старшокласники з одинадцяти загальноосвітніх навчальних закладів міста, які продемонстрували свої вміння та поділилися секретами успіху, подарували всім незабутні враження та хороший настрій. Конкурсна програма складалася із трьох завдань: візитівки «Я обираю професію…», інтелектуального конкурсу «Моя країна – Україна» та показу модельного вбрання з елементами українського національного одягу «Ми – українці, і ми цим пишаємось».

Захід проводиться з метою патріотичного виховання та популяризації професійних інтересів і творчих здібностей  учнівської молоді.

Виступи учасників програми оцінювало високоповажне журі у складі: голови журі, заступника міського голови – Лариси Миколаївни Виноградової, членів журі: заступника директора з наукової роботи Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України – Олександра Васильовича Мельника, начальника управління освіти і науки Броварської міської ради – Володимира Івановича Онищенка, директора Броварського навчально-виховного об’єднання – Ірини Олександрівни Ткачук. Серед почесних гостей були присутні працівники управління освіти і науки, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста.

Вже традиційно до складу журі ввійшли представники Ради дітей та учнівської молоді міста: голова Ради дітей та учнівської молоді міста у 2013-2014 роках – Ольга Лещик, лідер учнівського самоврядування міста 2011-2013 років – Микита Пушкарьов, представник комісії «Культура та дозвілля» Ради дітей та учнівської молоді міста – Анастасія Остапенко.

Переможцями конкурсу «Капітан та Попелюшка – шлях до успіху-2015» стали Бардовський Богдан та Бурлака Ксенія, учні Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

Переможцями інтернет-голосування, яке проводилось на сайті БНВО, визначено Куценка Дениса та Моньку Ірину, учнів Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6.

Створений педагогами Броварського навчально-виховного об’єднання відеоролик «Шлях до успіху» – яскраве відображення творчої майстерності заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Кращі, заступник директора з навчально-виховної роботи Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 – Зеленкова Світлана Володимирівна, заступника директора з навчально-виховної роботи Броварського навчально-виховного комплексу – Любімова Світлана Олександрівна, організатор позакласної роботи Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 – Фісак Оксана Тимофіївна, були нагороджені подяками управління освіти і науки за перший конкурс «Я обираю професію…». Подякою міського голови за вагомий внесок у вихованні учнівської молоді нагороджена завідуюча організаційно-масовим відділом БНВО Поплавська Вікторія Василівна.

Переможці та учасники конкурсу отримали дипломи та подарунки від міського голови.

Фінал конкурсної програми прикрасили виступи Софійки Поплавської з піснею «Вибір професії справа складна» і вихованців Народної хореографічної майстерні «Мальва» під керівництвом Оксани Круковської. Вони виконали танець «Акорди Молдови» та хореографічну композицію з філософський змістом «Битва світів».

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід