Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище»

16-17 лютого 2017 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету».

Учасники конкурсу - учні, вихованці загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів, які мають досягнення у практичній діяльності в сфері змін клімату, впровадження енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, у підвищенні енергоефективності шкільних будівель та пропаганді енергозбереження.

В цьому році конкурс підтримали та надали спонсорську допомогу компанії: Amadeus Ukraine, Autoenterprise, REHAU Unlimited Polimer Solutions, Бюро з питань екології Української греко-католицької церкви, Водно-інформаційний центр м Києва.

Конкурс проходив у трьох номінаціях:

  • Проект з енергозбереження, енергоефективності або поновлюваних джерел енергії (ПДЕ);
  • Проект «Моє енергетичне рішення»;
  • Інформування суспільства / пропаганда енергоефективності.

За рішенням компетентного журі з 232 учнівських робіт було відібрано 55 кращих для участі в фіналі. Переможцями Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» стали 16 конкурсантів. Серед них – Познякова Ірина, дійсний член Малої академії наук (секція «Математичне моделювання» відділення Математики»), учениця 11 класу Броварської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7. Її дослідження «Фактори енергозбереження в архітектурному проектуванні» здобуло ІІ місце у номінації «Проект з енергозбереження, енергоефективності або поновлюваних джерел енергії (ПДЕ)».

 

Вітаємо Ірину та її наукового керівника Реку Тетяну Миколаївну з перемогою!

 

Оксана Панкова,
керівник МТО МАН

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід