Відвідування виставки, присвяченої Дню Героїв Небесної Сотні

Згідно плану міських заходів з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні у місті Бровари, з метою виховання поваги та шани до людей, що віддали своє життя за кращі  ідеї  європейського майбутнього України 19 лютого 2016 року бібліотекарем закладу Поджарою Т.А. та класним керівником 11-А класу Ліцею БНВО Ігнатюк Т.І. було проведено екскурсію учнів 11-х класів до Броварського краєзнавчого музею.

Працівник музею Панасюк Ольга Леонідівна ознайомила старшокласників з основними експонатами тематичної виставки, присвяченої протестувальникам – героям «Небесної Сотні», що  загинули 18-20 лютого 2014 року на майдані Незалежності в Києві.

Пам'ятний День Героїв Небесної Сотні встановлено указом Президента України Петра Порошенка № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» від 11 лютого 2015 року «…з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України».

 

Поджара Т.А.,
бібліотекар БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід