День довкілля у пришкільному таборі

Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці і парки, території наших будинків – це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... 

З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною, тому з метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю та всієї нашої планети в рамках Дня довкілля 8 червня 2018 року вихованці пришкільного табору «Успіх» здійснили екскурсію в Національний науково-природничий музей міста Києва.

На дітей чекала незабутня мандрівка дивовижним світом мінералів та гірських порід у Геологічному відділі Музею. Розглядаючи експозиції Палеонтологічного відділу, вихованці подорожували давніми сторінками історії Землі. Зоологічний та Ботанічний відділи ознайомили дітей з відомим, а іноді й несподіваним, сучасним різноманіттям флори та фауни не тільки України, а й різних куточків планети. Уявіть собі, що подорожуючи чотирма поверхами Музею, вихованці побачили унікальні сучасні та старовинні наукові колекції, які збирали, досліджували і продовжують вивчати науковці протягом вже більше ніж 100 років! Екскурсоводи музею звернули увагу дітей на художнє оформлення експозицій Музею, адже там діти побачили роботи всесвітньо відомих художників Івана Їжакевича, Федора Кричевського, Геннадія Глікмана та інших талановитих митців. Експозиції Музею дуже цікаві та великі за обсягом. Діти отримали багато корисної та цікавої інформації про довкілля планети Земля.

Після екскурсії вихованці загону «Посмішки» відвідали майстер-клас «Чарівний завиток», де виконали роботи у техніці квілінг. На майстер класі «Майстерня подарунків» вихованці загону «Комета» виконали фоторамку круглої форми, взявши за основу диск або платівку, задекорували ії рамкою, виконаною технікою «модульного оригамі» та квітами, виконаними технікою «квілінг».

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід