День захисту дітей в пришкільному таборі

Як любо голос дітвори
Лунає весело в дворі!
Радіє сонце із гори
Оцій малесенькій зорі.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

День захисту дітей - це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Для вихованців загону «Посмішки» святкування розпочалося з виховного заходу «Я – дитина і маю права», на якому діти ще раз ознайомилися зі своїми правами та обов’язками, послухали пісню Руслани Лижичко «У ритмі серця» та вивчили рухи до неї.  Далі був проведений конкурс  малюнків на асфальті «Щаслива дитина – квітуча Україна». Він довів, що наші діти талановиті, дружні, радісні, вміють насолоджуватися справою, яку виконують. 

З метою становлення громадянської позиції особистості, здатної чітко усвідомлювати і твердо обстоювати головні права і свободи людини, в загоні «Комета» було проведено виховне заняття з англійської мови «Happy Children’s Day». Діти ознайомилися з історією створення свята, подивилися, як святкують його в інших країнах. Також діти зробили символічний знак всієї малечі світу, написавши комплімент кожному з них. У кінці заняття кожен зобразив свій власний символ Дня захисту дітей.

А продовжилося святкування в  парку «Перемога» з  морозивом, турнірами  та цікавими майстер класами!

Післяобідній денний відпочинок діти провели на свіжому повітрі за читанням улюблених казок.

Який же День захисту дітей без іграшок? Підсумком дня для вихованців загону «Посмішки» став цікавий майстер-клас «Чарівний завиток» з виготовлення іграшок з паперу: крокодилів, рибок, акул, жаб та багато інших. А вихованці загону «Комета» під час майстер-класу «Майстерня подарунків» удосконалювали свої вміння ліпити із солоного тіста.

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід