День здоров'я у пришкільному таборі

07 червня 2018 року у пришкільному таборі «Успіх» пройшов День здоров’я. Для вихованців загону «Посмішки» було проведено виховний захід «Твоє здоров’я у твоїх руках». У ході заходу були розглянуті складові, що є запорукою здорового життя. Обговорено правила гігієни, здорового харчування, загартування, режим праці та відпочинку, а також вплив спорту на організм людини. Також були проведені гра «Так чи ні», головною метою якої було закріпити обговорені правила, міні-квест «Здорове харчування». В кінці заходу були переглянуті відеоролики пов’язані з темою заходу. Продовженням теми здоров’я виступили ігри, конкурси та естафети, що були проведені на свіжому повітрі під гаслом «Ми обираємо здоров’я».

У загоні «Комета» на годині спілкування «Я за здоровий спосіб життя» діти обговорили чому легко придбати шкідливу звичку і дуже складно її позбутися, дізналися, яких невиправних змін в молодому організмі завдає тютюнопаління під час фізичного і психологічного розвитку.

Під час майстер-класу «Юні кондитери «Макаруни» вихованці на теоретичній частині заняття поповнили свої знання про здорове харчування, його переваги перед фаст-фудами та перекусами. На практичні частині діти вчилися готувати «Фітнес-печиво» з натуральних інгредієнтів, природних підсолоджувачів смаку без використання жирів та борошна.

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід