День Нептуна в пришкільному таборі

Нептун, або Посейдон – це давньоримський бог, повелитель морів і океанів. Раніше його шанували моряки і рибалки, які вирушають борознити морські простори. Він завжди ототожнювався з сильним чоловіком, що володіє густою і довгою бородою і волоссям. Його зображали з короною на голові і тризубом (символом влади) - у руці. Не втратив своєї популярності цей персонаж і сьогодні. Його дуже люблять діти. Тому 4 червня 2018 року в пришкільному таборі «Успіх» було проведено День Нептуна.

Для дітей вихователі підготували мокре свято «Веселі обливалки», яке включало в себе конкурси та естафети. Також дівчата та хлопці мали можливість приміряти образи русалок або інших морських мешканців.

Продовжив морську тематику майстер-клас з англійської мови «What a Wonderful Sea World». Вчитель англійської мови Колтко М.О. провела «Морську показуху» для вихованців загону «Комета». Діти ознайомилися з морською лексикою, запам’ятали незнайомі слова, намалювали вигадану морську тварину та описали її. Вихованці переглянули уривок із мультфільму «Русалонька», обговорили його зміст. Наприкінці заняття діти оформили розмальовки «Морський антистрес», пояснивши, що було зображено на них.

Підсумком морської тематики для вихованців загону «Посмішки» став майстер-клас «Чарівний завиток» з виготовлення мозаїки за допомогою пластиліну та коктейльних трубочок різних кольорів. Таким чином у дітей вийшли дивовижні морські жителі: восьминоги, черепашки, морські коники, краби, кити та багато інших. Вихованці загону «Комета» під час майстер-класу «Майстерня подарунків» виготовили цікаві композиції «Грошове дерево», «Букет квітів».

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід