День рекордів у пришкільному таборі

5 червня 2018 року у пришкільному таборі «Успіх» був проведений День рекордів. Для загонів «Посмішки» та «Комета» з метою усвідомлення власних індивідуальних можливостей та ознайомлення дітей зі здібностями світових рекордсменів було проведено захід «Книга рекордів табору». Були визначені переможці у номінаціях «Ваша високість», «Найдовша коса», «Велетенський стрибок», «Ніжка Попелюшки», «Ніжка Гулівера», «Хлопчик-Мізинчик», «Дівчинка-Дюймовочка» та ін.

Вихованці здійснили віртуальну подорож у шоломах завдяки інноваційним технологіям. Діти побували в мальовничих куточках України, подорожували морем на кораблі, літали на драконах, побачили становлення світу, ниряли на дно океану, де спостерігали за різноманітним морським світом, здійснили політ в космос, подивилися дитячий мультфільм про перемогу зайчика над інопланетянами. Учні були в захваті від побаченого!

Методист з профорієнтаційної роботи Кисіль С.В. провела профорієнтаційні заняття «Професії моїх батьків» та «Треба багато знати, щоб професіоналом стати». Діти переглянули мультфільм про професії «Ким бути?», з’ясували важливість усіх професій та пограли в гру «Що в кіндері?», в якій створили асоціації іграшок з різними професіями.

Друга половина дня пройшла не менш цікаво: діти відвідали басейн, де із задоволенням поплескались у воді під пильним наглядом тренера, весело провели час у парку «Перемога»,  граючи у футбол та просто відпочиваючи у затінку.

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід