День театру в пришкільному таборі

«Життя – театр, а люди в нім – актори!». Під таким гаслом пройшов день в пришкільному таборі «Успіх» 06 червня 2018 року. З метою закріплення знання учнів про театральне мистецтво, назви професій, що залучені до нього, здійснення пізнавального розвитку та збагачення словника дітей словами-назвами професій та театральними термінами вихованці відвідали Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва. В дітей була можливість переглянути виставу про одвічну боротьбу Добра зі Злом «Білосніжка та семеро гномів». Діти були захоплені пригодами героїв, а дорослі побачили молодих талановитих виконавців у новій барвистій виставі – в казці для дітей і дорослих зі щасливим кінцем. Прекрасна музика, хореографія, чарівні декорації та спецефекти, дорогі костюми, яскраві персонажі. Адже «Білосніжка» – своєрідна класика балету для дітей, вистава, випробувана часом, в кінці якої Добро обов’язково переможе над Злом.

Для вихованців загону «Посмішки» тема театру продовжилася і в другій половині на майстер-класі «Чарівний завиток». Наталія Олександрівна Шарик підготувала для дітей невелику цікаву розповідь про театр тіней та пальчиковий театр, а потім діти поринули у світ самостійної праці по виготовленню казкових героїв для тіньового театру. А потім діти відчули себе справжніми акторами розігруючи казки «Маша та Ведмідь» і «Колобок».

Юні кондитери із загону «Комета» опановували мистецтво приготування солодкої здоби з шарового дріжджового тіста та яблук. Дівчатка та хлопчики браво розправлялись з яблуками, обчищаючи та нарізаючи їх для начинки. Спритно загортали начинку в середину заготовки майбутньої випічки, оформлюючи її у формі троянди. Оздоблювали і прикрашали корицею з шоколадом.

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід