Засідання професійної спільноти працівників закладів початкової освіти Броварської міської територіальної громади

4 квітня 2023 року відбулося засідання професійної спільноти працівників закладів початкової освіти Броварської міської територіальної громади, учасники якого ознайомилися  тим, як відбувається інтеграція основних видів діяльності у Школі зростання успішної особистості.

Тема заходу - "Інтеграція основних видів діяльності у початковій школі повного дня".

Учасникам було презентовано досвід забезпечення наступно-перспективних зв’язків між дошкільною та початковою освітою, впровадження тематичного підходу та оцінювання у початковій школі. 

Презентовано досвід  психологічного супроводу, як невід’ємної частини освітнього процесу і запоруки продуктивної взаємодії молодших школярів, вчителів та батьків.

Цікавим для учасників засідання було дізнатись про узгодження взаємодії педагогів для активізації пізнавальної активності молодших школярів, зокрема вчителів початкових класів, вихователів групи продовженого дня та керівників гуртків. Елементи практичного заняття Lego-конструювання переконали оточуючих, що будні у школі повного дня минають яскраво та цікаво.

Підведення підсумків відбулося у формі круглого столу, під час якого учасники засідання обговорили переваги школи повного дня, Концепцію Нової української школи та необхідність активного залучення батьків до освітнього процесу.

 

 

Ірина ШЛЯХТИЧЕНКО,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід