Засідання ради координаторів з питань підготовки до міського конкурсу «Лідер року-2015»

16.04.2015 відбулася робоче засідання Ради координаторів відповідно до річного плану роботи Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари на 2014/2015 н.р.

Основним питанням, яке розглядали на засіданні, – підготовка до конкурсу «Лідер року-2015». Міський конкурс «Лідер року» проводиться з метою: патріотичного виховання,  підтримки діяльності учнівського самоврядування навчальних закладів; визначення найактивніших дітей-лідерів; гуманного світогляду, моральних цінностей; популяризації професійних інтересів і творчих здібностей учнівської молоді; виховання наполегливості та цілеспрямованості; організації змістовного дозвілля учнівської молоді міста та пошуку нових форм його проведення.

Конкурс складатиметься з 3-х конкурсних завдань, а саме:

Завдання №1. Заочний тур – подання матеріалів з досвіду роботи діяльності голови комісії (міністра) «Культури та дозвілля» до 01.05.2015.

Завдання №2. Очний тур – презентація діяльності комісії (міністерства) в учнівському самоврядуванні (до 5 хвилин) 12.05.2015.

Завдання №3. Очний тур – завдання-експромт (до 5 хвилин) 12.05.2015.

На засіданні Ради координаторів були присутні координатори учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів, координатор Ради дітей та учнівської молоді міста К.С.Бондар та головний спеціаліст управління освіти і науки Броварської міської ради Ткаченко Вікторія Степанівна.

 

Приделюк  В.І.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід