Кошти з розумом для юних дорослих

01 грудня 2016 року для учнів 10 класу Ліцею технологічного профілю БНВО проведено тренінг з фінансової грамотності в рамках проекту Райффайзен Банк Аваль "Кошти з розумом для юних дорослих", який розрахований для юнаків та дівчат віком від 13 до 18 років.

Основною метою тренінгу було підвищення обізнаності школярів у сфері фінансових продуктів та послуг, плануванні власного фінансового майбутнього. Тренінг проводив представник Райффайзен Банк Аваль – Олена Махачик.

Учасники тренінгу дізналися про принципи планування сімейного бюджету, основні банківські сервіси та переваги користування ними, витрати та заощадження, банківські послуги, як уникнути шахрайський дій з платіжними картками та багато іншого.

Окрім теоретичного матеріалу, програмою було передбачено різні фінансові ситуації та цікаві завдання, розв’язуючи які учні:

  • навчилися складати власний план витрат та керувати бюджетом, а отже витрачати кошти з розумом та поважати працю власну та батьків;
  • отримали уяву про раціональне ставлення до грошей, що сприяють розвитку як цілеспрямованих, фінансово-незалежних та успішних особистостей;
  • отримали навички захисту платіжних карток, власних заощаджень від крадіжок та шахрайства.

Найактивніші учасники тренінгу отримали від представника Райффайзен Банк Аваль цікаві призи.

 

Сліпкань С.В.,
вчитель економіки

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід