Лідер року-2015

«Ми всі різні, але непохитні,
Нас єднає єдине звання:
Ми щасливі, що ми – українці!
дякуємо Богу за гідне звання!

 

12.05.2015  відбулося свято Останнього дзвоника Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари й проведено міський конкурс «Лідер року-2015», у якому взяли участь голови комісій культури та дозвілля загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Конкурсна програма складалася з трьох завдань: звіт про роботу учнівського самоврядування навчального закладу за 2014/2015 навчальний рік та рекламний буклет комісії (домашнє завдання); презентація у форматі  Power Point про досягнення і результати діяльності комісії «Культури та дозвілля», конкурс-експромт під назвою «Актуальний проект».

Виступи учасників оцінювало журі у складі: заступника міського голови Броварської міської ради Виноградової Л.М.,   начальника управління освіти і науки Онищенко В.І., заступника начальника управління освіти і науки Карандій А.І., методиста науково-методичного центру Ярич Л.П.  та директора Броварського навчально-виховного об’єднання Ткачук І.О.

Голова Ради дітей та учнівської молоді міста Юрій Пугач презентував звіт про діяльність Ради за 2014/2015 н.р., розповів присутнім про цікаву змістовну роботу лідерів, їх здобутки та плани на майбутнє.

Традиційно свято завершилося випускним вальсом та церемонією нагородження. Учасників свята та гостей  привітала Карандій А.І. Вона вручила грамоти і подяки найактивнішим координаторам учнівського самоврядування навчальних закладів і представникам Ради дітей та учнівської молоді міста, свідоцтва про позашкільну освіту випускникам гуртка «Школа лідерів».  

За висновками журі переможцями цьогорічного конкурсу «Лідер року» стали:  Наталія Мандебура, БНВК (І місце), Дар’я Дегтяр, БЗОШ І-ІІІ ступенів №3 (ІІ місце); Влада Ісаєва, БСШ І-ІІІ ступенів №5 (ІІІ місце).

 

Приделюк Вікторія,
педагог-організатор БНВО

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід