Поетичні читання «Молоді обдарування»

Вже вкотре діти-лідери проводять поетичні читання «Молоді обдарування», приурочені до Міжнародного дня дитячої книги. 3 квітня 2015 року в Броварській міській бібліотеці для дітей, традиційно, та з метою відзначення ювілею надзвичайно талановитої української поетеси Ліни Василівни Костенко, відбулися поетичні читання «Молоді обдарування».

У поетичних читаннях взяли участь близько сорока дітей-лідерів. Важливим акцентом та значною підтримкою для підлітків стало те, що до читань долучилися координатори та педагоги.

 На поетичних читання були присутні почесні гості: Людмила Іванівна Чебіна, депутат Броварської міської ради 3-х скликань, учасниця конкурсу «Пані золота осінь - 2010» – переможниця в номінації «Пані поезія», учасниця Народного колективу театру танцю «Пані Броварчанка» та Вікторія Степанівна Ткаченк,о головний спеціаліст управління освіти і науки Броварської міської ради.

Від Людмили Іванівни ми отримали найкращі відгуки: «Кожен декламатор, обрав твір, який перегукується з його життєвим досвідом. Познайомилась з надзвичайно багатим внутрішнім світом сьогоднішніх читців». Побажала: успіху, розвитку, досягнення життєвих цілей. У вітальному слові Вікторії Степанівни ми також отримали схвальні відгуки. Приємною несподіванкою було нагородження грамотами управління освіти і науки Броварської міської ради учасників поетичних читань, які не перший рік беруть участь в читаннях з авторськими творами, а саме: Яну Дараган, редактора шкільної газети незалежно-демократичної республіки «Бумеранг», представника комісії «Преси та інформації» Ради дітей та учнівської молоді міста та голову комісії «Преси та інформації» Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари Діану Цирканюк.

На початку поетичних читань ведуча, Олександра Кійченко, представник Ради лідерів, побажала усім: наповнити свою духовну чашу теплом, любов’ю, життєвою енергією і просто відпочити від буденних справ. Сподіваємось усі виконали наше побажання.

 

Бондар К.С.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді міста

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід