Стажування лідерів учнівського самоврядування

З 3 по 7 квітня 2023 року відбулося стажування дітей-лідерів у виконавчому комітеті Броварської міської ради Броварського району Київської області.

30 березня 2023 року було засідання Ради дітей та учнівської молоді в Палаці творчості дітей та юнацтва для обговорення організаційних питань проходження стажування. Лідери Броварського ліцею № 11, учениці 8 класу, Ломенко Поліна та Семеренко Євгенія також взяли участь у стажуванні. Лідери ознайомилися із повним переліком структурних підрозділів Броварської міської ради та обрали 9 найцікавіших, на погляд дітей, підрозділів: управління соціального захисту населення, управління освіти і науки, управління культури, сім’ї та молоді, відділ фізичної культури та спорту, служба у справах дітей, управління економіки та інвестицій, юридичне управління, відділ з питання надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами, центр обслуговування «Прозорий офіс», після цього було проведено жеребкування, яке визначило, в якому саме структурному підрозділі стажуватиметься кожен з дітей.

В перший день всі учасники зібралися у стінах Броварської міської ради та познайомилися з керівниками підрозділів. Ломенко Поліна проходила стажування у центрі обслуговування «Прозорий офіс», а Семеренко Євгенія - Службі у справах дітей. Дівчатам розповідали особливості роботи підрозділів, працівники ділилися досвідом виконання обов’язків. На другий день стажування лідери детальніше ознайомлювалися з роботою офісів та підрозділів, допомагали та виконували різні завдання працівників. Третього дня – виконано практичні роботи стежерів. Четвертий день стажування був присвячений розробці проєктної роботи - результату пройденого навчання.  П’ятий день - підбиття підсумків стажування лідерів. Проєктні роботи були розроблені у групах відповідно до підрозділу, в якому стажувалися лідери.

Лідери вдячні організаторам за можливість розвиватися, здобувати нові знання та з користю провести час на канікулах.

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід