Хобі як професія

У Вас є хобі? Справа, яка Вас захоплює, якій Ви присвячуєте значну частину вільного часу, про яку, розпочавши говорити, можете зупинитися лише у разі, якщо Вас більше ніхто не слухає... 

Цим хобі не обов’язково має бути колекціонування марок чи вкладишів, вирощування домашніх рослин, розведення рідкісних порід кактусів тощо. З першого погляду, хобі — це щось невинне, те, що роблять аби якось зайняти свій вільний час.

Проте для деяких людей така безневинна забавка згодом починає приносити солідні прибутки. Так аматори живопису, вкладаючи гроші в картини невідомих, але талановитих художників, згодом одержують божевільні дивіденди. Нерідкі випадки, коли картина, куплена за 100 доларів, через 20-30 років продавалася за десятки тисяч...

Для когось дитячі захоплення перетворювалися на сенс життя. Впевнений, Ви знаєте прізвища аматорів, які в юному віці захоплювалися склеюванням моделей літаків, зараз - це всесвітньо відомі авіаконструктори. І, звичайно, Ви знаєте прізвище людини, яка з дитинства захоплювалася комп’ютерними технологіями, а зараз - це найбагатша людина планети. Саме завдяки своєму дитячому хобі він побудував імперію, де зараз працює більше 200 тисяч чоловік.

Чим хобі відрізняється від роботи? Хобі - це справа, яку ми робимо у вільний час, це робота, на якій ми відпочиваємо. Люди, що у своєму житті зуміли поєднати хобі та роботу, заробіток і задоволення, – дуже щасливі. Завдяки такому поєднанню можна отримати подвійну вигоду: одержувати велику зарплату та моральне задоволення від улюбленої справи, що є запорукою успішності, дає можливість стати сучасним фахівцем у обраній галузі і кожного ранку йти на роботу із задоволенням.

 

За матеріалами сайту http://www.jobs.ua/ukr/education_articles/7/135/

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід