Відкрита міжрегіональна виставка-конкурс історико-технічного стендового моделювання «МікроМодель-2016» у Броварах

13-14 лютого 2016 року міський культурний центр «Прометей» м. Бровари приймав гостей із різних міст України – учасників Відкритої міжрегіональної виставки-конкурсу історико-технічного стендового моделювання «МікроМодель-2016».

У заході взяли участь 119 моделістів масштабної техніки з 10 областей України (Київська, Чернігівська, Житомирська, Одеська, Кіровоградська, Черкаська, Дніпропетровська, Волинська, Харківська, Сумська) та Республіки Білорусь. Конкурсанти демонстрували свої вміння із створення моделей, ділилися секретами майстерності стендового моделізму та прагнули поповнити свої творчі скарбнички новими здобутками. Всього на конкурс було подано понад 500 моделей.

Відкрита регіональна виставка-конкурс з історико-технічного стендового моделювання «МікроМодель-2016» проводилась з метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, популяризації масштабного моделізму, як виду технічної творчості, організації змістовного дозвілля дітей та учнівської молоді, пошуку та підтримки технічно обдарованої учнівської молоді, стимулювання інтелектуального, духовного розвитку дітей та з нагоди Дня воїна-інтернаціоналіста.

Організатор конкурсу – Клуб військово-історичної мініатюри «Десна» Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання Броварської міської ради Київської області.

Стендовий моделізм для учасників виставки-конкурсу це не лише філігранне виготовлення моделей, а й глибинний історичний пошук. Беручи участь у виставках, конкурсах, вихованці розуміють, як тісно пов’язані між собою поняття – минуле, сьогодення та майбутнє.

Учасників виставки-конкурсу привітала в.о. начальника управління освіти і науки Броварської міської ради Музика А.Є. Церемонію нагородження переможців виставки-конкурсу «МікроМодель-2016» провели представники організаційного комітету Маєвський О.І. та Мороз В.П.

Для усіх учасників і глядачів цей захід став живим уроком історії та, водночас, реальним інструментом концентрації суспільної уваги навколо історичної спадщини, що виконує пріоритетні завдання збереження пам’яті про події, пов’язані з героїко-патріотичним минулим.

 

Гажала  О.А.,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід