Заняття для слухачів обласного опорного закладу освіти

11 листопада 2015 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання Броварської міської ради було проведено заняття для слухачів обласного опорного закладу освіти з теми: «Психолого-педагогічні та методичні аспекти організації професійної орієнтації учнівської молоді в навчальних закладах Київської області».

З вітальним словом до слухачів звернулась координатор обласної школи Панченко Т.Л., кандидат психологічних наук, завідувач відділу практичної психології і соціальної роботи КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти», та Ткачук І.О., директор Броварського навчально-виховного об’єднання. На занятті також були присутні Нечай О.В., методист науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради.

Творчу майстерню з презентацій творчих здобутків розпочали слухачі ООЗО

Діхтярук Т.І., яка презентувала досвід роботи з використанням різних форм і методів профорієнтаційної роботи в середній школі та Вовченко Л.Д., розповіла про використання методики кретичного мислення у профорієнтаційній роботі.

Методикою проведення заходів з використанням активних методів профорієнтаційної роботи на різних його етапах поділились слухачі: Корпач І.М., яка провела ділову гру Що? Де? Коли?, Журбас С.О. провела профорієнтаційний захід «Зроби правильний вибір» та Фень Т.В. зі слухачами виконала практичні вправи «Вибір професії».

Яскраве враження слухачі отримали від проведеної профорієнтаційної гри «Стежками професій», яку провела слухач Берлюта О.В. Методикою проведення інтерактивної гри КВН з елементами профорієнтації для учнів основної школи поділилась слухач Мельник Н.А., а в цікаву гру-подорож у світ професій «Правильний вибір професії – важливий крок у житті» запросила слухачів Миколаєнко Ж.М.

Круглий стіл надав можливість всім слухачам поспілкуватися, висловити свої враження про проведені уроки, заходи з використанням методів профорієнтаційної роботи. Дискутуючи при розв’язанні вправ, слухачі розкрили свій досвід, моральні цінності та переконання.

Завершилося заняття ООЗО підведенням підсумків, рефлексією учасників заходу та ознайомленням з планом роботи на рік.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід