Заняття для слухачів обласного опорного закладу освіти

13 січня 2016 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання Броварської міської ради було проведено друге заняття для слухачів обласного опорного закладу освіти з теми: «Психолого-педагогічні та методичні аспекти організації професійної орієнтації учнівської молоді в навчальних закладах Київської області».

З вітальним словом до слухачів звернулись Ткачук І.О., директор Броварського навчально-виховного об’єднання, Нечай О.В. методист науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради.

Творчу майстерню з презентації творчих здобутків розпочала слухач ООЗО Сокольвак А.В., яка презентувала досвід роботи з використанням профорієнтаційного тесту як одного із методів визначення майбутньої професії.

Методикою проведення уроків, заходів з використанням активних методів профорієнтаційної роботи на різних його етапах поділились слухачі: Кухтій Л.Л., яка провела урок-подорож «Відкриваємо таємниці космосу», та Броварець О.М. зі слухачами пограла в інтерактивну гру КВК з виконанням практичних вправ «Обери майбутнє».

Яскраве враження слухачі отримали від профорієнтаційного заходу «Маленька праця краща за велике безділля», який провела слухач Шульга О.Б., а на цікавий захід з елементами тренінгу «Ціннісне ставлення до праці» запросила слухачів Пастушенко О.І.

Нечай О.В. познайомила слухачів із сучасними професіями, які з’являться на ринку праці в найближчий час.

Круглий стіл надав можливість всім слухачам поспілкуватися, висловити свої враження про проведені уроки, заходи з використанням методів профорієнтаційної роботи. Дискутуючи при розв’язанні вправ, слухачі розкрили свій досвід, моральні цінності та переконання.

Завершилося заняття ООЗО підведенням підсумків, рефлексією учасників заходу.

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід