Заняття обласного опорного закладу освіти з теми «Упровадження елементів професійної орієнтації в організації виховної роботи з учнівською молоддю»

12 березня 2015 року в МКЦ «Прометей» м Бровари було проведено практичне заняття для слухачів обласного опорного закладу освіти, яке організувало Броварське навчально-виховне об’єднання з теми: «Упровадження елементів професійної орієнтації в організації виховної роботи з учнівською молоддю».

Слухачам було презентовано інноваційні (інтерактивні) форми проведення профорієнтаційних масових заходів для учнівської молоді через проведення міського конкурс для старшокласників «Капітан і Попелюшка – шлях до успіху».

У конкурсній програмі взяли участь старшокласники з одинадцяти загальноосвітніх навчальних закладів міста Бровари, які продемонстрували свої вміння та поділилися секретами успіху, подарували всім незабутні враження та хороший настрій. Конкурсна програма складалася із трьох завдань: візитівки «Я обираю професію…», інтелектуального конкурсу «Моя країна – Україна» та показу модельного вбрання з елементами українського національного одягу «Ми – українці, і ми цим пишаємось».

Захід проводиться з метою патріотичного виховання та популяризації професійних інтересів і творчих здібностей учнівської молоді.

Виступи учасників програми оцінювало журі у складі: голови журі, заступника міського голови – Лариси Миколаївни Виноградової, членів журі: заступника директора з наукової роботи Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України – Олександра Васильовича Мельника, начальника управління освіти і науки Броварської міської ради – Володимира Івановича Онищенка, директора Броварського навчально-виховного об’єднання – Ірини Олександрівни Ткачук.

Створений педагогами Броварського навчально-виховного об’єднання відеоролик «Шлях до успіху» – яскраве відображення творчої майстерності заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Кращі, заступники директора з навчально-виховної роботи були нагороджені подяками управління освіти і науки за конкурс «Я обираю професію…».

Фінал конкурсної програми прикрасив виступи Софійки Поплавської з піснею «Вибір професії справа складна»

Завершилося заняття ООЗО підведенням підсумків та обговоренням вражень оглянутого профорієнтаційного заходу.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід